Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Stora boken om naturligt glutenfri bakning" av Karolina Tegelaar? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Stora boken om naturligt glutenfri bakning

Av Karolina Tegelaar

Bok-
presentation:
Stora boken om naturligt glutenfri bakning
Författar-
presentation:
Karolina Tegelaar

Karolina Tegelaar är en nytänkande receptkreatör som med sin bakgrund som forskare lyckats arbeta fram en helt ny standard på glutenfria och allergivänliga bakverk. I boken finns över 150 recept i absolut världsklass.



Det är inte svårt att baka utan gluten med rätt ingredienser. Utöver alla recept finns en genomgång av hur du enkelt anpassar dina egna recept till att bli glutenfria. Boken innehåller recept på flera olika mjölblandningar som du kan blanda i större mängder och använda istället för vetemjöl.



Det är den första boken i Sverige i sitt slag. Helt fri från vete, råg och korn. Alla recept är fria från gluten, ägg och mjölk och de allra flesta är utan soja, nötter, majs eller baljväxter. Recepten är dessutom framtagna helt utan växtfiber som annars suger upp vätska i kakor och degar.

Utgåvor

Halvfranskt
Förlag: Praefekt Omnimedia
Lagerstatus: Definitivt slut

Karolina Tegelaar är en nytänkande receptkreatör som med sin bakgrund som forskare lyckats arbeta fram en helt ny standard på glutenfria och allergivänliga bakverk. I boken finns över 150 recept i absolut världsklass.

Karolina Tegelaar är en nytänkande receptkreatör som med sin bakgrund som forskare lyckats arbeta fram en helt ny standard på glutenfria och allergivänliga bakverk. I boken finns över 150 recept i absolut världsklass.



Det är inte svårt att baka utan gluten med rätt ingredienser. Utöver alla recept finns en genomgång av hur du enkelt anpassar dina egna recept till att bli glutenfria. Boken innehåller recept på flera olika mjölblandningar som du kan blanda i större mängder och använda istället för vetemjöl.



Det är den första boken i Sverige i sitt slag. Helt fri från vete, råg och korn. Alla recept är fria från gluten, ägg och mjölk och de allra flesta är utan soja, nötter, majs eller baljväxter. Recepten är dessutom framtagna helt utan växtfiber som annars suger upp vätska i kakor och degar.

Utgivningsdatum: 20140409
9789163751493

Bok: 236334
 Krönikor 

Borde vara självklart även i Sverige

Livsmedelsjättar halkar efter med glutenfri bakning

Nyligen kom två nya böcker om naturlig glutenfri bakning. Både "Bröd och kakor – baka utan gluten" av Mekto Ganic och "Stora boken om naturligt glutenfri bakning" av Carolina Tegelaar tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje! Men livsmedelsjättarna verkar inte hänga med.

Läs mer ...

Anmäl textfel

Utgivning

Stora boken om naturligt glutenfri bakning

av Karolina Tegelaar
Karolina Tegelaar är en nytänkande receptkreatör som med sin bakg...

Klassiska julkakor utan ägg och mjölk

av Karolina Tegelaar
Unik kakbok innehållande över 90 recept helt utan ägg och mjölkpr...

Chokladbakverk utan ägg och mjölk

av Karolina Tegelaar
Unik kakbok innehållande över 50 recept helt utan ägg och mjölkpr...

Svenska klassiker utan ägg och mjölk

av Karolina Tegelaar
Unik kakbok innehållande 50 recept helt utan ägg och mjölkprodukt...

Julbakverk utan ägg och mjölk

av Karolina Tegelaar
Unik kakbok innehållande 50 recept helt utan ägg och mjölkprodukt...

Tårtor & Cheesecakes utan ägg och mjölk

av Karolina Tegelaar
Unik kakbok innehållande över 30 recept på tårtor och cheesecakes...

Kakor och cookies utan ägg och mjölk

av Karolina Tegelaar
Unik kakbok innehållande över 30 recept helt utan ägg och mjölkpr...

Mjuka kakor utan ägg och mjölk

av Karolina Tegelaar
Unik kakbok innehållande över 30 recept helt utan ägg och mjölkpr...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell

Berättelse om en hjälte

Recension: Hand i hand med barnen till Treblinka : Berättelsen om Janusz Korczak av Margit Silberstein

Starka kvinnor i en levande forntid

Recension: Tors vrede av Elvira Birgitta Holm
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2