|   Tio lektioner i matlagning - Flexband Finns i lager,
262 kr |   Tio lektioner i matlagning - MP3 CD Beställningsvara,
280 kr | 
|   Tio lektioner i matlagning - Pocket Beställningsvara,
69 kr | 
Tio lektioner i matlagning
Av Lotta Lundgren
 
| Bok- presentation: | Tio lektioner i matlagning | 
| Författar- presentation: | Lotta Lundgren | 
| Flexband Finns i lager,
262 kr MP3 CD Beställningsvara,
280 kr Pocket Beställningsvara,
69 kr | |
| Formgivare: | Karin Ahlgren | 
| Uppläsare: | Lotta Lundgren | 
Personligt om mat 
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?  
Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. 
 Innehåller ca 30 recept. 
Ur innehållet:
1. Redskap
 2. Känslor
3. Smaker 
4. Kött 
5. Kön
6. Kost
7. Efteråt
8. Barn
9. Pengar
10. Hur man gör när man lagar mat 
Om Om jag var din hemmafru:
"To die for!" QX
Utgåvor
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?  
Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat.
Personligt om mat
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?
Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat.
Innehåller ca 30 recept.
Ur innehållet:
1. Redskap
2. Känslor
3. Smaker
4. Kött
5. Kön
6. Kost
7. Efteråt
8. Barn
9. Pengar
10. Hur man gör när man lagar mat
Om Tio lektioner i matlagning:
"Just nu har jag förmånen att förhandstitta i Lotta Lundgrens Tio lektioner i matlagning, som kommer i oktober. Efter alla påkostade kokböcker med mängder av hårdstajlade bilder att dregla över känns det befriande med en klok matbok som är helt utan sådan utsmyckning. Och som dessutom är så galet rolig. En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn:
"Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." /Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?  
Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat.
Lotta läser själv ljudboken och berättar om ett par recept.
Hitta enskilda kapitel i boken.
 Kapitel                                                          Tid 
1. Känslor                                                      01:52 
Matlagning: Spaghetti Vongole                         11:36 
2. Verktyg                                                      47:39 
3. Smak                                                       1:21:55 
4. Kött                                                          2:28:55 
Matlagning: Kinesisk fläsklägg 
med plommon och calvados                           3:46:02 
5. Efteråt                                                     4:03:42 
6. Kost                                                        4:27:32 
7. Barn                                                        5:15:00 
Matlagning: Italiensk kalvragu med citron       5:50:18 
8. Kön                                                          6:01:09 
9. Pengar                                                      6:32:35 
10. Instinkt                                                   7:05:17 
Ingen vanlig kokbok och ingen vanlig ljudbok
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?
Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. 
Lotta läser själv ljudboken och berättar om ett par recept. 
Hitta enskilda kapitel i boken.
Kapitel                                                             Tid 
1. Känslor                                                        01:52 
Matlagning: Spaghetti Vongole                           11:36 
2. Verktyg                                                       47:39 
3. Smak                                                       1:21:55 
4. Kött                                                          2:28:55 
Matlagning: Kinesisk fläsklägg 
med plommon och calvados                           3:46:02 
5. Efteråt                                                      4:03:42 
6. Kost                                                         4:27:32 
7. Barn                                                        5:15:00 
Matlagning: Italiensk kalvragu med citron       5:50:18 
8. Kön                                                         6:01:09 
9. Pengar                                                    6:32:35 
10. Instinkt                                                  7:05:17 
Om Tio lektioner i matlagning:
"Just nu har jag förmånen att förhandstitta i Lotta Lundgrens Tio lektioner i matlagning, som kommer i oktober. Efter alla påkostade kokböcker med mängder av hårdstajlade bilder att dregla över känns det befriande med en klok matbok som är helt utan sådan utsmyckning. Och som dessutom är så galet rolig. En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn:
"Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." /Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet
Omslagsformgivare: Karin Ahlgren
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?  
Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat.
Lotta läser själv ljudboken och berättar om ett par recept. 
Hitta enskilda kapitel i boken: 
Kapitel                                                    Spår    
1. Känslor                                                3        
Matlagning: Spaghetti Vongole                   4        
2. Verktyg                                                9       
3. Smak                                                   22     
4. Kött                                                     41      
Matlagning: Kinesisk fläsklägg 
med plommon och calvados                      60      
5. Efteråt                                                 66     
6. Kost                                                    72     
7. Barn                                                   76      
Matlagning: Italiensk kalvragu med citron  81      
8. Kön                                                    84       
9. Pengar                                                88       
10. Instinkt                                             92       
Ingen vanlig kokbok och ingen vanlig ljudbok
Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?
Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat.
Lotta läser själv ljudboken och berättar om ett par recept.
Hitta enskilda kapitel i boken:
Kapitel Spår
1. Känslor 3
Matlagning: Spaghetti Vongole 4
2. Verktyg 9
3. Smak 22
4. Kött 41
Matlagning: Kinesisk fläsklägg
med plommon och calvados 60
5. Efteråt 66
6. Kost 72
7. Barn 76
Matlagning: Italiensk kalvragu med citron 81
8. Kön 84
9. Pengar 88
10. Instinkt 92
Om Tio lektioner i matlagning:
"Just nu har jag förmånen att förhandstitta i Lotta Lundgrens Tio lektioner i matlagning, som kommer i oktober. Efter alla påkostade kokböcker med mängder av hårdstajlade bilder att dregla över känns det befriande med en klok matbok som är helt utan sådan utsmyckning. Och som dessutom är så galet rolig. En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn:
"Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." /Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet
Bok: 209108
 författare tipsar om sina bästa läsupplevelser
författare tipsar om sina bästa läsupplevelser
Nina Åkestam om en bok som förändrat hennes liv
      Anmäl textfel
     Anmäl textfel 
     
 
 
 
 
 Läs mer ...
Läs mer ...
 
	                         
	                         
     
 
     
     
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
 
