Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk - Inbunden
Finns i lager,
298 kr
|
Bok- presentation: |
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk |
Författar- presentation: |
Isabella Wong |
Utg.år: | 2012 |
Inbunden
Finns i lager,
298 kr
|
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Kolor, jazz och bakverk
Från den 30- och 40-tals inspirerade butiken med samma namn, full av recept på de kolor som säljs i butiken samt bakverk som var populära under de årtiondena.
Har även tips kring frisyrer och musik som går i stil med deras signum.
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
Av Isabella Wong, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman, Sandra Abi-Khalil
Bok- presentation: |
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk |
Författar- presentation: |
Isabella Wong |
Utg.år: | 2012 |
Inbunden
Finns i lager,
298 kr
|
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung. Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utgåvor
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda...
En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung.
Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum.
Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering:
"I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."
Bok: 193510
Svenska Måltidsakademiens prisutdelning
Magnus Nilsson skrev årets bästa kokbok
Anmäl textfel
Utgivning
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk
av Isabella WongSök bok/författare/artikel