Söker du efter "Plenty : vegetariska favoriter" av Yotam Ottolenghi? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Plenty : vegetariska favoriter
Av Yotam Ottolenghi
Bok- presentation: |
Plenty : vegetariska favoriter |
Författar- presentation: |
Yotam Ottolenghi |
Kokboken som tagit vegetarisk matlagning till en ny nivå.
Yotam Ottolenghi anses vara en av de mest spännande nya kockarna/kokboksförfattarna. Han är inte själv vegetarian, men är främst inriktat på vegetarisk matlagning. Med denna kokbok tar han vegetarisk mat till en ny nivå. Hans rätter är originella, vackra och innovativa, och han lockar fram fantastiska smaker och skapar spännande smakkombinationer.
Yotam Ottolenghi är verksam i Storbritannien där han driver flera restauranger, men han är ursprungligen från Israel och arvet från Medelhavet är mycket framträdande i hans matlagning. Inspirationen till de 120 vegetariska rätterna i denna kokbok kommer från hans starka förankring i regionen. Rätterna är indelade efter hans favoritingredienser som rotfrukter, squash, svamp, tomater, bönor m.m.
Utgåvor
Kokboken som tagit vegetarisk matlagning till en ny nivå.
Yotam Ottolenghi anses vara en av de mest spännande nya kockarna/kokboksförfattarna. Han är inte själv vegetarian, men är främst inriktat på vegetarisk matlagning. Med denna kokbok tar han vegetarisk mat till en ny nivå. Hans rätter är originella, vackra och innovativa, och han lockar fram fantastiska smaker och skapar spännande smakkombinationer.
Yotam Ottolenghi är verksam i Storbritannien där han driver flera restauranger, men han är ursprungligen från Israel och arvet från Medelhavet är mycket framträdande i hans matlagning. Inspirationen till de 120 vegetariska rätterna i denna kokbok kommer från hans starka förankring i regionen. Rätterna är indelade efter hans favoritingredienser som rotfrukter, squash, svamp, tomater, bönor m.m.
Vinnare av årets Svenska Måltidslitteratur 2013 i kategorin Översatt - vegetarisk måltidslitteratur.
Bok: 193698
Svenska Måltidsakademiens prisutdelning
Magnus Nilsson skrev årets bästa kokbok
Anmäl textfel