|   Saltad nota : Om matfusket - från gatukök till gourmetkrog - Inbunden Finns i lager,
408 kr |   Saltad nota : Om matfusket - från gatukök till gourmetkrog - Pocket Finns i lager,
69 kr | 
|   Saltad nota : Om matfusket - från gatukök till gourmetkrog - Häftad Finns i lager,
262 kr | I antikvariatet. Pris: 249 kr Se annonsen ... | 
 LitteraturMagazinets recension
av
Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog, Mats-Eric Nilsson
LitteraturMagazinets recension
av
Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog, Mats-Eric Nilsson
Underhållande, lärorikt och nedslående om restaurangmaten
 
 
 
 
 
 
 
Saltad nota : Om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Av Mats-Eric Nilsson
 
| Bok- presentation: | Saltad nota : Om matfusket - från gatukök till gourmetkrog | 
| Författar- presentation: | Mats-Eric Nilsson | 
| Inbunden Finns i lager,
408 kr Pocket Finns i lager,
69 kr Häftad Finns i lager,
262 kr | |
| Formgivare: | Eva Jais-Nilsen | 
| ovrigt: | Ivar Nilsson | 
Äntligen i pocket med nyskrivet efterord!
"En tråkig bok för alla fuskande restauranger. Och viktig läsning för alla oss som äter där." Lotta Lundgren
"Boken var en vändpunkt i min karriär", Niklas Ekstedt, TV-kock
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad" Allt om mat
"En briljant reportagebok" Veckans affärer
Förr kunde det hända att kyparen liksom räknade fel. I branschen talade man om att salta notan. Att den mätta och belåtna kunden gärna kunde luras att betala några tior för mycket. Idag är krogfusket satt i system. Ingen har förmodligen mixtrat med slutsumman. Det är istället maten det handlar om. Om förfalskade menyer och mängder av dolda tillsatser.
Med Den hemlige kocken öppnade Mats-Eric Nilsson hundratusentals konsumenters ögon. Plötsligt såg vi vad livsmedelsbutikernas produkter egentligen innehåller och började leta efter äkta varor.
Med Saltad nota tar han nu nästa steg. I den nya boken avslöjas även här med intressanta historiska tillbakablickar det utbredda matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger.
Ärligt talat har du ingen aning om vad som ligger på tallriken. När du handlar i en vanlig butik har du åtminstone den finstilta innehållsförteckningen att gå efter. Men på krogen blir din beställning som ett skott i mörkret.
Allt fler svenskar äter ute. Tevekockarna är lika populära som rockstjärnor. Dags alltså för världens första bok som på allvar granskar restaurangbranschen. Och som guidar dig förbi de värsta fällorna!
"En briljant reportagebok som öppnar dörrarna till en matindustri som verkar mer intresserad av att tjäna pengar än laga bra mat." Johan Såthe, Veckans Affärer
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad. Med stor sannolikhet blir detta höstens matdebatt." Kris Johnson, Allt om mat
Utgåvor
I Saltad nota avslöjas det utbredda matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger.
Ärligt talat har du ingen aning om vad som ligger på tallriken.
Förr kunde det hända att kyparen liksom räknade fel. I branschen talade man om att salta notan. Att den mätta och belåtna kunden gärna kunde luras att betala några tior för mycket.
Idag är krogfusket satt i system. Ingen har förmodligen mixtrat med slutsumman. Det är istället maten det handlar om. Om förfalskade menyer och mängder av dolda tillsatser.
Med Den hemlige kocken öppnade Mats-Eric Nilsson hundratusentals konsumenters ögon. Plötsligt såg vi vad livsmedelsbutikernas produkter egentligen innehåller och började leta efter äkta varor.
Med Saltad nota tar han nu nästa steg. I den nya boken avslöjas även här med intressanta historiska tillbakablickar det utbredda matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger.
Ärligt talat har du ingen aning om vad som ligger på tallriken. När du handlar i en vanlig butik har du åtminstone den finstilta innehållsförteckningen att gå efter. Men på krogen blir din beställning som ett skott i mörkret.
Allt fler svenskar äter ute. Tevekockarna är lika populära som rockstjärnor. Dags alltså för världens första bok som på allvar granskar restaurangbranschen. Och som guidar dig förbi de värsta fällorna! 
"En briljant reportagebok som öppnar dörrarna till en matindustri som verkar mer intresserad av att tjäna pengar än laga bra mat." Johan Såthe, Veckans Affärer
 
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad. Med stor sannolikhet blir detta höstens matdebatt." Kris Johnson, Allt om mat 
Bok: 207707
 Svenska Måltidsakademiens prisutdelning
Svenska Måltidsakademiens prisutdelning
Magnus Nilsson skrev årets bästa kokbok
      Anmäl textfel
     Anmäl textfel 
     
 
 
 
 
 Läs mer ...
Läs mer ...
 
	                         
	                         
	                         
	                         
     
     
     
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
            
		                    
                         
 
