Fina feta fiskar : omega 3 och havets läckerheter av Klara Desser - LitteraturMagazinet

 Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Fina feta fiskar : omega 3 och havets läckerheter" av Klara Desser? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Fina feta fiskar : omega 3 och havets läckerheter

Av Klara Desser

Bok-
presentation:
Fina feta fiskar : omega 3 och havets läckerheter
Författar-
presentation:
Klara Desser

Undersökning på undersökning visar hur nyttigt det är med omega 3-fett som finns i fet fisk. Omega 3 kan motverka eller förebygga inflammatoriska sjukdomar och hjärt- och kärlsjukdomar. Och här är kokboken - kanske årets viktigaste hälsokokbok!

"I denna bok bjuder jag på ett varierat och smakfullt sätt att servera lax, sill, sardiner och makrill. Det blir både traditionellt svenska rätter och många recept med smak från Medelhavet och Asien."

De flesta är väl medvetna om fördelarna med att äta fisk, och speciellt den feta fisken, flera gånger i veckan.
Det talas om omega-3 och vad de nyttiga fetterna gör för vår hälsa och vår förmåga att tänka och orka.
Tyvärr tycker nog många att det är svårt att göra det hela varierat och ibland även tillräckligt tilltalande. Men det finns ju så många olika sätt att variera sig - och fler fiskar än lax att använda sig av. Det handlar om olika sätt att tillaga i ugnen, variera med kryddor, täcken, grönsaker. Att göra sallader, soppor, grytor. En sill kan man lägga in, grava, steka, grilla, ha på mackan och i matsäcken.
Makrillen kan man köpa färsk och göra ett paket av till ugnen. Eller så tar man den smidiga burken och får en nyttig och snabb lunchrätt. Det samma gäller sardinen.

I boken bjuder Klara Desser på sallader, soppor, grytor och ugnsbakad fisk med olika täcken och såser. Det blir sill att lägga in, grava, koka, steka och grilla. Makrill och sardiner att ha på mackan eller ta med på utflykten. Den populära laxen kan vi sedan koka in, grava och steka hel. Dessutom äta rå, grilla på spett, ha till vardags och till den finaste festen.
Förutom detta kan man få sig till livs olika såser och smidiga tillbehör, anpassade för olika behov. Slutligen är den feta fisken väldigt vacker på bild!
Boken innehåller cirka sjuttio recept på lax, sill, sardin och makrill.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Norstedts
Lagerstatus: Definitivt slut

Undersökning på undersökning visar hur nyttigt det är med omega 3-fett som finns i fet fisk. Omega 3 kan motverka eller förebygga inflammatoriska sjukdomar och hjärt- och kärlsjukdomar. Och här är kokboken - kanske årets viktigaste hälsokokbok!

"I denna bok bjuder jag på ett varierat och smakfullt sätt att servera lax, sill, sardiner och makrill. Det blir både traditionellt svenska rätter och många recept med smak från Medelhavet och Asien."

Det talas om omega 3 och vad de nyttiga fetterna gör för vår hälsa och vår förmåga att tänka och orka. Många tycker nog tyvärr att det är svårt att göra det hela varierat och ibland även tillräckligt tilltalande. Men det finns ju så mycket olika sätt att tänka! Och dessutom finns det fler fiskar än lax att använda sig av.

Boken innehåller cirka sjuttio recept på lax, sill, sardin och makrill.

Undersökning på undersökning visar hur nyttigt det är med omega 3-fett som finns i fet fisk. Omega 3 kan motverka eller förebygga inflammatoriska sjukdomar och hjärt- och kärlsjukdomar. Och här är kokboken - kanske årets viktigaste hälsokokbok!

"I denna bok bjuder jag på ett varierat och smakfullt sätt att servera lax, sill, sardiner och makrill. Det blir både traditionellt svenska rätter och många recept med smak från Medelhavet och Asien."

De flesta är väl medvetna om fördelarna med att äta fisk, och speciellt den feta fisken, flera gånger i veckan.
Det talas om omega-3 och vad de nyttiga fetterna gör för vår hälsa och vår förmåga att tänka och orka.
Tyvärr tycker nog många att det är svårt att göra det hela varierat och ibland även tillräckligt tilltalande. Men det finns ju så många olika sätt att variera sig - och fler fiskar än lax att använda sig av. Det handlar om olika sätt att tillaga i ugnen, variera med kryddor, täcken, grönsaker. Att göra sallader, soppor, grytor. En sill kan man lägga in, grava, steka, grilla, ha på mackan och i matsäcken.
Makrillen kan man köpa färsk och göra ett paket av till ugnen. Eller så tar man den smidiga burken och får en nyttig och snabb lunchrätt. Det samma gäller sardinen.

I boken bjuder Klara Desser på sallader, soppor, grytor och ugnsbakad fisk med olika täcken och såser. Det blir sill att lägga in, grava, koka, steka och grilla. Makrill och sardiner att ha på mackan eller ta med på utflykten. Den populära laxen kan vi sedan koka in, grava och steka hel. Dessutom äta rå, grilla på spett, ha till vardags och till den finaste festen.
Förutom detta kan man få sig till livs olika såser och smidiga tillbehör, anpassade för olika behov. Slutligen är den feta fisken väldigt vacker på bild!
Boken innehåller cirka sjuttio recept på lax, sill, sardin och makrill.

Utgivningsdatum: 20100916
9789113026466

Bok: 9846

Anmäl textfel

Utgivning

5:2 : 8 veckomenyer för näringsrik & naturlig viktminskning

av Klara Desser
Allt fler testar den omtalade 5:2-dieten, där man går ner i vikt ...

LCHF hela livet! : en miljon menyer för hälsa och viktminskning

av Klara Desser
Den enda LCHF-kokbok du behöver! Förrätter för alla smaker, huvud...

Klaras bästa LCHF-recept

av Klara Desser
LCHF är för många en effektiv bantningsmetod, och som en extra bo...

Näringsrik & Naturlig LCHF : 6 veckomenyer för viktminskning och bättre hälsa

av Klara Desser
Fräscht, naturligt och balanserat. LCHF behöver inte vara svårt o...
Flexband, Finns i lager, 133 kr

Fina feta fiskar : omega 3 och havets läckerheter

av Klara Desser
Undersökning på undersökning visar hur nyttigt det är med omega 3...

Klaras hälsomat : 5 steg till ett friskare och smalare liv

av Klara Desser
Efter en lång rad böcker om GI är nu Klara Desser tillbaka med en...

Klaras GI-desserter : 70 läckra efterrätter med lågt GI

av Klara Desser
"För mig är efterrätter jätteviktiga. När jag äter ute tittar jag...

Klara lagar världens GI-mat

av Klara Desser
"Den latinamerikanska maten har alltid legat mig varmt om hjärtat...

Klaras goda GI-dagar : kompletta menyer för 6 veckor

av Klara Desser
Numera vet alla vad GI är. Och att det är nyttigt med långsamma k...

Barnens GI-mat! - 70 recept - Mindre socker - För hela familjen

av Klara Desser
Barn och ungdomar blir allt tjockare, och experterna enas om att ...

Klaras GI-mat : 100 recept med lågt glykemiskt index

av Klara Desser
Alla talar om glykemiskt index! Klaras GI-mat innehåller spännand...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Med rätt att sörja

Recension: Svartstilla av Susanne Skogstad

Tunn linje mellan framgång och katastrof

Recension: Fallet av Lars Wilderäng

En bok om det obeständiga

Recension: Den tunna isen av Lena Einhorn

Kärnfullt när bok blir serie

Recension: Guldkompassen 1 av Stéphane Melchior

Välkommen till Franks värld

Recension: Planeten Frank av David Yoon

Tät relationsroman där vemodet får ta plats

Recension: Sent på dagen av Tessa Hadley

Kristoffer Bark - lite blekare än Maria Wern

Recension: Dotter saknad av Anna Jansson

Hur var Förintelsen möjlig?

Recension: Varför kunde det ske? : det finns många förklaringar till Förintelsen av Barbro Eberan

En Mann för vår tid

Recension: Fyra noveller : Tonio Kröger ; Tristan ; Döden i Venedig ; Mario och trollkarlen av Thomas Mann

En nessersk feelgood

Recension: Halvmördaren : Krönika över Adalbert Hanzon i nutid och dåtid författad av honom själv av Håkan Nesser
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB